FC XARXA

Des del març de 2023 hem constituït una Secció Esportiva de l’associació. Des dels residents del Projecte Alternativa Habitacional va sorgir la idea de crear un club de futbol. Des del principi vàren tenir el nostre acompanyament. Hem començat els entrenaments el 18 d’abril de 2023 tot i estar en Ramadà la resposta és bona i anem creixent. Hem fet una col·laboració de cesió de camp amb el UA Ca la Guidó, on anem a entrenar els dimecres a les 21:15h. També disposem de camp a la ciutat esportiva de Blanes on entrenem els dimarts al matí de 10h a 12h disposant de vestidors, gracies al departament d’esports i de l’Àrea social de Blanes.

Pel que fa a l’equipació,  Gabimedi ens ha donat samarretes pels entrenaments, i també hem fet conveni amb Decathlon Blanes. Tenim  com a esponsor a MGS – Jordi Zurita.

Pel que fa  la configuració de la junta està formada com a responsable l’Ainhoa S, funcions de president Lassana K, com a adjunts, Mohamed i Dawda.

Hem cregut oportú des de les assemblees, que les persones associades fossin socies i per tant han abonat les quotes mensuals de 20€ al mes.

A finals d’abril de 2023  estem triant l’escut que ens representa com a Futbol Club Xarxa. Totes fem xarxa!

Força Xarxa!!!!!